SAMTALE(R) PR. TELEFON

Står du med nogle udfordringer i dit parforhold, som du gerne vil tale om, så tøv ikke med at kontakte mig.

Når du har booket en (eller flere) samtale(r) herunder, så kontakter jeg dig pr. email, og vi finder herefter sammen et tidspunkt, hvor vi kan tale sammen.

Hvis du køber flere samtaler, så bestemmer du selv, hvor lang tid der går mellem hver samtale.

Kontakt mig, hvis du har nogle spørgsmål, inden du booker en (eller flere) samtale(r).

1 samtale á 60 minutters varighed, kr. 850,-

3 samtaler á 60 minutters varighed kr. 1.995,-

6 samtaler á 60 minutters varighed,
inkl. ubegrænset sparring pr. mail imellem samtalerne, kr. 4.995,-

Joan Elise
Design uden navn (6)

“Jeg havde egentligt (næsten) truffet min beslutning, men blev ved med at have en nagende tvivl i baghovedet - for hvad nu, hvis jeg ikke havde kæmpet nok? Det var en kæmpe lettelse og forløsning at vende min situation med Joan Elise, for hun fik mig til at reflektere, og hun fik mig til at finde den ro og afklaring jeg havde brug for. Jeg vil klart anbefale Joan Elise, hvis man har brug for afklaring, input og sparring om sit parforhold.”

Joan Elise
Design uden navn (6)

“Joan Elises enkle metoder gør, at jeg i dag føler mig helt nyforelsket i min mand igen. Det er simpelthen fantastisk, og den frustration jeg før havde med, om min nu oprigtigt elsker mig er helt væk, og jeg har fundet en helt anden ro i mit parforhold, som jeg ikke havde før.”

Joan Elise
Design uden navn (6)

“Jeg følte mig meget forkert og alene med mine tanker om mit parforhold. Jeg havde været min mand utro, og jeg havde mest lyst til bare at gå fra ham, men jeg kunne ikke finde ud af, om det var den rigtige beslutning for mig. Efter at have været under vingerne på Joan Elise, blev jeg afklaret med mit parforhold, og jeg er i dag videre i mit liv - uden min kæreste.”

Følg mig på Instagram - Joanelise.dk