png_20230303_132221_0000

Til dig, der:

ikke længere selv, vil forsøge at finde svaret på, om du vil gå fra din mand, eller du vil blive sammen med ham

gerne vil have personlige råd og sparring, omkring din tvivl om dit parforhold

ønsker at tale med én, der selv har prøvet at tvivle på sit parforhold, og som kan sætte sig 100% ind i den situation du står i, og de tanker og følelser du har

Alle samtaler med mig, foregår over telefonen, og du har mulighed for at tale med mig både dag og aften.

(Når du har gennemført betalingen for en samtale, så vil du modtage en e-mail med et link, hvor du kan booke en tid i min kalender til vores samtale - hvis vi allerede har aftalt, hvornår vi skal tale sammen, skal du selvfølgelig ikke gøre noget).

Disse emner kommer kvinder ofte til mig med:

♥ Manglende følelser til deres mand
♥ Ingen tro på dem selv
♥ Ensomhed i parforholdet
♥ Forskellige seksuelle behov/lyster
♥ Løgn/bedrag
♥ Utroskab/affære

- Du kan tale med mig om alt, hvad du har på hjertet ♥

3 samtaler á 50 minutters varighed
kr. 2.000,-

Det siger nogen af de kvinder, jeg har hjulpet med deres tvivl ♥

Joan Elise
- Karina

“Inden samtalen havde jeg det svært, for jeg var i tvivl, om jeg skulle ende mit forhold eller ej. Når jeg sagde højt, hvad der gik mig på, virkede det som banaliteter. Men som du gjorde mig opmærksom på, så udgør mange bække små, stor å. Og det var jo ikke kæmpe ting jeg ønskede ændret, men faktisk ting som for mange er en selvfølge at de fungere. Jeg har rykket mig på den måde, at jeg er mere OBS på MIG, hvad der gør MIG glad og får mig til at trives. Uden samtalen havde beslutningen nok trukket så langt ud, at vi ikke kunne være venner som vi er i dag. Samtalen var behagelig, du er god til at lytte og stille de rette spørgsmål, dem der skal til for at man reflektere og som gør det lettere at træffe den rette beslutning.”

Joan Elise
- Astrid

“Jeg havde en virkelig powerfuld samtale med Joan Elise. Jeg følte mig 100% mødt, støttet og løftet fra start til slut. Under hele samtalen havde jeg en følelse af at blive grebet i alt - fra start til slut havde du "styringen" og det var simpelthen så rart at føle, at du havde fuldstændig styr på retningen, imens du guidede vejen. Det er nogle virkelig skarpe redskaber og øvelser du arbejder med. Jeg rykkede mig helt vildt på blot én samtale med Joan Elise. Jeg gik fra en følelse af at være "ude af mig", til at komme hjem i mig selv igen, mærke eget værd og handlekraft. Jeg bruger fortsat stadig de ting vi var igennem, og jeg vil til enhver tid anbefale andre at bruge Joan Elise.”

Joan Elise
- Anonym

“Samtaler med Joan Elise føles fra starten trygt og rart. Hun er eminent til at lytte, og ikke mindst stille de rigtige spørgsmål. Jeg var frustreret og fortvivlet, men med Joan Elises varme personlighed, hjælp og sparring, står jeg nu et meget stærkere sted, klar til fremtiden og altid med Joan Elises guldkorn i baghovedet.”