Jeg er så taknemmelig for alle de kvinder (og mænd!), der kommer min vej, som jeg får lov til at hjælpe, så de kan få det liv, de drømmer om at leve - hvad end det er sammen med, eller uden deres mand.

Her er, hvad nogen at dem, jeg tidligere har arbejdet med, har sagt efterfølgende:

Joan Elise
- Anne

“Jeg havde egentligt (næsten) truffet min beslutning, men blev ved med at have en nagende tvivl i baghovedet - for hvad nu, hvis jeg ikke havde kæmpet nok? Det var en kæmpe lettelse og forløsning at vende min situation med Joan Elise, for hun fik mig til at reflektere, og hun fik mig til at finde den ro og afklaring jeg havde brug for. Jeg vil klart anbefale Joan Elise, hvis man har brug for afklaring, input og sparring om sit parforhold.”

Joan Elise
- Sofie

“Joan Elises enkle metoder gjorde, at jeg stille og roligt, og i mit helt eget tempo, kunne finde det svar, som jeg havde ledt så længe efter - om jeg skulle gå fra min mand, eller jeg skulle blive sammen med ham. Jeg vil helt sikkert anbefale Joan Elise til andre, der står i den samme situation.”

Joan Elise
- Anonym

“Jeg følte mig meget forkert og alene med mine tanker om mit parforhold. Jeg havde været min mand utro, og jeg havde mest lyst til bare at gå fra ham, men jeg kunne ikke finde ud af, om det var den rigtige beslutning for mig. Efter at have været under vingerne på Joan Elise, blev jeg afklaret med mit parforhold, og jeg er i dag videre i mit liv - uden min kæreste.”

Joan Elise
- Britt

“Kæmpe anbefaling af Joan Elise, som hjalp mig sidste år, med at komme videre i mit liv. Klart én af de bedste investeringer jeg har gjort for mig selv, nogensinde. ”

Joan Elise
- Malene

“Tryg og professionel samtale. Jeg fik nogle helt nye perspektiver på mine udfordringer, der virkelig kan gøre en forskel.”

Joan Elise
- Marie

“Tak for en super god samtale, der efterfølgende har sat sine spor. De helt konkrete redskaber du gav mig, har jeg arbejdet videre med, og det har været rigtig godt. ”

Joan Elise
- Line

“Før samtalen med Joan Elise havde jeg faktisk givet op. Jeg havde ikke engang lyst til at prøve mere, men spørgsmålene, som Joan Elise stillede mig rørte mig, så jeg kom i kontakt med mit hjerte igen, og jeg fik åbnet op for de følelser, som jeg havde lukket ned for. Pludseligt så jeg det hele klart. Jeg vidste nu, hvad jeg skulle gøre, og hvor simpelt det faktisk var, selvom det ville blive en udfordring. Joan Elise guidede mig, så jeg kunne gå hen i lyset igen, fremfor at blive i det mørke, som jeg havde dyrket i lang tid. ”

Joan Elise
- Astrid

“Jeg havde en virkelig powerfuld samtale med Joan Elise. Jeg følte mig 100% mødt, støttet og løftet fra start til slut. Under hele samtalen havde jeg en følelse af at blive grebet i alt - fra start til slut havde du "styringen" og det var simpelthen så rart at føle, at du havde fuldstændig styr på retningen, imens du guidede vejen. Det er nogle virkelig skarpe redskaber og øvelser du arbejder med. Jeg rykkede mig helt vildt på blot én samtale med Joan Elise. Jeg gik fra en følelse af at være "ude af mig", til at komme hjem i mig selv igen, mærke eget værd og handlekraft. Jeg bruger fortsat stadig de ting vi var igennem, og jeg vil til enhver tid anbefale andre at bruge Joan Elise. ”

Joan Elise
- Malou

“Jeg oplevede Joan Elise som meget kompetent og engageret. Jeg var meget tryg ved hendes fremgangsmåde, der hjalp mig til nogle dybe refleksioner, som jeg ellers ikke ville være kommet frem til. Tak Joan Elise. ”

Joan Elise
- Anonym

“Samtaler med Joan Elise føles fra starten trygt og rart. Hun er eminent til at lytte, og ikke mindst stille de rigtige spørgsmål. Jeg var frustreret og fortvivlet, men med Joan Elises varme personlighed, hjælp og sparring, står jeg nu et meget stærkere sted, klar til fremtiden og altid med Joan Elises guldkorn i baghovedet. ”

Joan Elise
- Karina

“Inden samtalen havde jeg det svært, for jeg var i tvivl, om jeg skulle ende mit forhold eller ej. Når jeg sagde højt, hvad der gik mig på, virkede det som banaliteter. Men som du gjorde mig opmærksom på, så udgør mange bække små, stor å. Og det var jo ikke kæmpe ting jeg ønskede ændret, men faktisk ting som for mange er en selvfølge at de fungere. Jeg har rykket mig på den måde, at jeg er mere OBS på MIG, hvad der gør MIG glad og får mig til at trives. Uden samtalen havde beslutningen nok trukket så langt ud, at vi ikke kunne være venner som vi er i dag. Samtalen var behagelig, du er god til at lytte og stille de rette spørgsmål, dem der skal til for at man reflektere og som gør det lettere at træffe den rette beslutning. ”